top of page

Musicalhuis


SHREK 2020/2021

 

Inschrijven – Seizoen 2020-2021
Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor Musicalhuis seizoen 2020-2021 met als musical Shrek! Dit gaat via de website van Dansschool Hilvarenbeek onder het kopje ‘inschrijven’. Graag via een laptop doen; via een telefoon of tablet gaat het wel eens mis.
Graag z.s.m. inschrijven maar vóór 23 augustus, dan ben je verzekerd van een plekje!

Kosten / rugzakvergoeding
De uiteindelijke kosten voor aankomend seizoen zijn € 250,-. Hiervan is de rugzakvergoeding vanuit de gemeente al vanaf. Het bedrag wat aan Musicalhuis betaald moet worden is € 500,-. De aanvraag voor het rugzakje kan direct gedaan worden na het ontvangen van de factuur! Er is geen tijdslimiet meer zoals de afgelopen jaren.

Kick-off
Graag nodigen wij iedereen uit om op vrijdag 16 oktober naar onze Kick-off te komen. We starten om 17:00u in de danszaal in Cultureel Centrum Elckerlyc en zijn rond 19:00u klaar. Meer informatie over deze middag volgt na inschrijving. We gaan in ieder geval weer lekker dansen, zingen en theater spelen!

Eerst een proefles?
Wil je eerst graag een proeflesje doen? Dan mag je tijdens onze kick-off een proefles doen; ben je daarna helemaal om en kom je graag wekelijks met ons werken aan de musical? Dan kun je je die dag nog inschrijven.
Laat even weten als je wél bij de kick-off aanwezig bent maar je je nog niet inschrijft.  

Twee Musicalhuis groepen
Na de Kick-off volgt de herfstvakantie. Hierna zullen de musicalhuis-lessen starten in 2 groepen, verdeeld naar leeftijd. Groep 1 heeft wekelijks les van 16:45u tot 18:15u en groep 2 heeft les van 18:30u tot 20:00u. De groepsverdeling wordt gemaakt ná de Kick-Off.

Jaarplanning
- De lessen starten na de herfstvakantie en zullen lopen tot en met het voorstellingsweekend. Deze staat gepland in het weekend van 29 en 30 mei 2021. Houd dit hele weekend, inclusief de vrijdag ervoor, vrij!
- Naast het voorstellingsweekend in mei staat er voor groep 1 ook weer een heerlijke sinterklaasvoorstelling op de planning.
- Voor groep 2 staat er onder andere een auditie, meerstemmigheid en flinke uitdagingen op het programma.
- Er zullen geen lessen zijn tijdens de schoolvakanties. Het overzicht met de lesdata volgt bij start van het seizoen.
- Dansdocente Meike Roberts zal de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie niet aanwezig zijn tijdens de musicalhuislessen in verband met haar zwangerschapsverlof. De invulling van de musicalhuislessen zal volledig opgepakt worden door Anke en Margret.

Shrek
Yes, aankomend seizoen gaan we Shrek doen!! Anke, Margret en Meike hebben al hard gewerkt de afgelopen weken; het (aangepaste) script is zelfs al af. Wij kijken ontzettend uit naar een nieuw seizoen met jullie allemaal.


Groetjes,

Team Musicalhuis
Anke Spieringhs, Margret Engel en Meike Roberts

bottom of page