top of page
Dansschool Hilvarenbeek

Lieve dansleerling en/of ouder(s)-verzorger(s),

Om het dansrooster voor schooljaar 2023-2024 te maken, heb ik wat informatie van je nodig. 

Het streven is om zo min mogelijk te schuiven met lesdagen en lestijden. Echter kan ik pas een compleet dansrooster in elkaar zetten én tijdig communiceren als ik zoveel mogelijk input heb van alle dansleerlingen.

Daarom de vraag of je onderstaand formulier wil invullen. 

Let op dit is enkel om te inventariseren, dit formulier is géén officieel inschrijfformulier voor volgend seizoen. 

Alvast bedankt!

Liefs Meike

 

Dansschool Hilvarenbeek
Dit lopende sezoen(22-23) zit ik in deze groep:

Alleen in te vullen door de kleuterdans-
leerlingen!

Onderstaand stukje is alleen voor alle kleuterdansleerlingen:
- Als je naar groep 3 gaat, volgend seizoen, dan zijn de kleuterdanslessen verleden tijd en mag je kiezen tussen twee dansstijlen: Klassiek Ballet en/of Streetjazz. Gedurende het seizoen heb ik deze twee stijlen in de kleuterdanslessen behandeld, zodat ze wellicht een voorkeur hebben gecreëerd voor één van de stijlen. Kun je niet kiezen; je mag ook beide stijlen doen natuurlijk!
- Blijf je bij de kleuters? Dan blijf je ook nog lekker bij kleuterdans op de woensdagmiddag of vrijdagochtend.

Is er iets wat je nog wilt delen, vertellen of vragen?

Dolgelukkig ben ik, dat ik al 8 jaar lang al mijn energie, enthousiasme en bevlogenheid kan stoppen in mijn eigen onderneming 'Dansschool Hilvarenbeek'. Ik vind het dan ook heel fijn dat jij (ooit) de keus hebt gemaakt om bij DSH danslessen te volgen.
Zou je een positieve ervaring kunnen delen met mij zodat ik eventuele andere toekomstige dansers kan enthousiasmeren? Je zou me enorm helpen om inzicht te krijgen in waar ik nu sta. Is er misschien iets dat anders zou kunnen? Of waar je ontevreden over bent? Voel je vrij om alles te delen wat je vindt of denkt. Alvast heel erg bedankt voor de moeite. 

 

Verzend het formulier:

bottom of page