top of page
Dansschool Hilvarenbeek
Dansschool Hilvarenbeek
P6131169.jpg

VISIE

Dé dansschool om samen heerlijk te dansen met je leeftijdgenoten. Een dansschool waar je niet alleen maar dansjes leert maar echt leert dansen.

Dansdocente en eigenaresse Meike Roberts geeft danslessen waarin hard gewerkt wordt, waar je jouw danstechnische vaardigheden vergroot en plezier hebben in samen dansen belangrijk is.

De dansschool biedt diverse dansstijlen aan, zoals streetjazz, klassiek ballet, kleuterdans, peuterdans, dansmix en dansconditie. De lessen zijn bedoeld voor jong en oud.

In de lessen wordt onder andere gewerkt aan samenwerking, houding, presentatie, uitstraling, uithoudingsvermogen en souplesse. Natuurlijk treed je gedurende het schooljaar op voor publiek, om je vaardigheden en dansplezier te laten zien.

Dansdocente Meike Roberts is afgestudeerd als HBO Bachelor Docent Dans aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Haar kwaliteiten als dansmaker, danser, docent en ondernemer komen samen in haar eigen dansschool: Dansschool Hilvarenbeek!

Ze staat ingeschreven als erkend docent bij de Gemeente Hilvarenbeek.

Begin 2019 is Dansschool Hilvarenbeek gecertificeerd als erkende dansschool en Meike Roberts als erkende dansdocente, via NBDO Dansbelang.

bottom of page